ASE-Unitrade Express & Ozon Partnerliği

25.05.2023

ASE, Rusya’nın en büyük gümrükleme firmalarından Unitrade ile birlikte Ozon.ru pazaryerinde satış yapan Türkiye ihracatçılarının tüm lojistik sorunlarını çözmek için yaptığı iş birliğinde her gün yeni servisler üretmeye devam ediyor.

Ozon’ da satıcı olmak isteyen firmalarımız https://seller.ozon.ru/tr/university/howtostart adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir.

Satış için gerekli kayıttan sonra kargo fiyat ve servis özelliklerini inceleyerek ürünlerini açtığınız depolara yükleyip ASE-Unitrade Express veya ASE Unitrade Restricted çok yakında ASE- Unitrade Economy servislerimizi lojistik yöntem olarak tanımlamanız yeterli.

Siparişleriniz panele geldikçe otomatik barkodlarınız oluşur ve tüm bu aşamalarda ASE müşteri ilişkileri siz değerli ihracatçılarımıza her aşamada destek verir.

Ozon için özel olarak oluşturduğumuz kargolarınızın görüntülendiği kullanımı kolay portalımız https://xlive.ase.com.tr üzerinden beyan aşamalarında mikro ihracat (ETGB)işlemlerinizi takip etmenize sağlar. Vergi dairelerine ileteceğiniz beyanname numaralarına kolayca ulaşırsınız. KDV iadesi başvurularınızda gerekli bilgilerinize her an ulaşır olmanızı sağlamış oluruz.

Rusya’daki rekabet ortamında satıcılarımıza destek olabilmek adına ekonomik kargo ücretleri sağlayabilmek için karayolu taşıması çalışmalarımızı sonuçlandırmış bulunuyoruz. En kısa zamanda satıcıların hizmetine açılacaktır. Yine Rusya depolarımız satışta endişelendiğiniz her konuda destek sunmaktadır. Elektronik ortamda iptal edilmiş gönderilerinizin kararını otomatik olarak Rusya depolara talimat verebilirsiniz.

Ozon.ru için her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırız.

ozon@ase.com.tr mail adresimiz üzerinden ve Ozon Türkiye telefonlarımızdan kargo süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. 

Ozon Bilgi Hattı: (0555) 362 87 29

Tekstilkent: (0545) 718 94 02

Arnavutköy Kabul Merkezi: (0555) 270 13 19

Sancaktepe Kabul Merkezi: (0554) 741 42 69